Hartcoherentie Docenten

Drs. Willem Fonteijn

willem fonteijn Drs. Willem Fonteijn is hoofdopleider van de opleiding. Hij is klinisch psycholoog (BIG)/psychotherapeut, supervisor bij de GGZ Groep en afdelingshoofd en opleider Medische Psychologie van het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. Tevens is hij docent bij de Universiteit van Tilburg en docent cognitieve gedragstherapie bij het RINO.


Daniëlle Matto

danielle matto Daniëlle Matto is opgeleid als GZ-psycholoog en eerstelijnspsycholoog. Vanaf 1995 houdt zij zich bezig met biofeedback en is ze betrokken bij de Biofeedback Foundation of Europe (www.bfe.org), waarin zij Nederland vertegenwoordigt als lid van de Advisory Board. In 2005 is ze gestart met een eigen praktijk voor psychologische zorg en biofeedback. Vanaf die tijd geeft zij ook de opleiding biofeedback in Nederland. Ze is geregistreerd als GZ-psycholoog BIG, eerstelijnspsycholoog, Chronische Stress Reversal (CSR) coach, Audio Visueel Entrainment (AVE) therapeut en biofeedbacktherapeut BCIAC.

Eveline Kempenaar

eveline kempenaar Eveline Kempenaar is opgeleid als fysiotherapeut. Vanaf 1995 is zij zich gaan specialiseren als psychosomatisch fysiotherapeut. Daarnaast is ze gespecialiseerd in het behandelen en begeleiden van mensen met spanningsklachten met als doel het verhelpen en voorkomen van klachten die voortkomen uit (werk)stress. Lichaam en geest staan tijdens alle behandelingen centraal. Sinds 2002 gebruikt Eveline in haar praktijk biofeedback. Ze is geregistreerd als fysiotherapeut BIG, psychosomatisch fysiotherapeut, adem- en ontspanningstherapeut methode van Dixhoorn, NLP- master practictioner, CSR coach, Mobilizing Awareness®, Sounder Sleep®-instructor en biofeedbacktherapeut BCIAC.

 
Copyright © 2010-2017 GGZ Opleidingen, Alle rechten voorbehouden
Disclaimer   -   Sitemap